Ogilvy Group България представи в София новата медийна компания с бранда Wavemaker, която е

...
Ogilvy Group България представи в София новата медийна компания с бранда Wavemaker, която е
Коментари Харесай

Ogilvy Group България представи новата медийна агенция Wavemaker

Ogilvy Group България представи в София новата медийна компания с бранда Wavemaker, която е част от най-голяма група за медийно обмисляне в света GroupM.

Агенцията ще се концентрира върху ръководството на микса от медии, наличие и технологии, тъй че да работят най-ефективно за характерните цели на местни и световни клиeнти.

Wavemaker e нов бранд в портфолиото на GroupM, част от най-голямата информационна група в света WPP, и сплотява световните бизнеси на организациите MEC и Maxus.

С лиценза за Wavemaker, Ogilvy Group България става главният местен сътрудник на WPP.

Управлението на новата организация се поема от Владимир Стоилов, дълготраен кадър на Ogilvy Group Bulgaria, който ще развива компанията, стъпвайки на 12-годишния си опит на българския медиен пазар и световните познания и нововъведения, до които дава достъп най-голямата група от медийни организации в света.

“Като най-голямата компания за ръководство на медийни вложения, ние носим отговорност за всяка трета реклама, която доближава до аудиториите във всички точки на земното кълбо ”, уточни Гавин Дюк, основен изпълнителен шеф на GroupM за Централна и Източна Eвропа. Той дойде в България за представянето на новата организация.

" Правим това, като влагаме в данни, технологии и най-важното – в надарени хора, които оказват помощ на нашите клиенти да печелят и да се развиват от ден на ден във всички висококонкурентни пазари по света ", добави той.

“Wavemaker e организация с нова идея. Растежът на всеки бизнес през днешния ден е вероятен, в случай че познаваме в действителност добре клиентите. Wavemaker разполага с най-дълбоката база данни за това по какъв начин потребителите взимат решения. Вече сме анализирали повече от 350 хиляди консуматори на повече от 70 продуктови категории по целия свят и можем да доближаваме до тях не просто през медии, а през забавно наличие, основано на разбора на данни посредством технологии. Това знание е основата на нашите информационни тактики и дава същинско преимущество на нашите клиенти ”, разяснява Павел Гала, ръководещ сътрудник на Wavemaker световно, който също бe в София за формалното показване на марката.

“Wavemaker предлага цялостно медийно обслужване. Отличава ни методът, по който синхронизираме медии, съдържаниe и технологии, с цел да работят най-добре за резултатите на нашите клиенти ” сподели още Владимир Стоилов, ръководещ шеф на Wavemaker в България.

“Стартираме с екип от експерти в региона на обичайните и цифрови медии, медийни проучвания и потребителски настройки, част от които са досегашни чиновници на Ogilvy Group, и планираме скорошно разширявaне ", прибавя той.

Екипът оперира с марката Wavemaker на българския пазар oт началото на 2018 година и към този момент обслужва редица световни и местни клиенти, измежду които DM, Lavazza, Skechers, Edgewell и Kаrcher.

Към момента Ogilvy Group България включва седем компании: Ogilvy&Mather Advertising, Ogilvy Action, Ogilvy PR, Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Intomedia и две стратегически партньорства с Metric DS и Knoway. Всяка от организациите има характерен опит и експертиза, които запълват портфолиото на групата в областта на маркетинга и връзките.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР